06.02.21

Thema: De Nieuwe Weg

Tijd om voort te gaan, deuren te openen en anderen te sluiten!

 
Meet & Greet over de tijd na de stilstand. Het oude vertrouwde patroon, en oppakken wat is blijven liggen. Maar wat is dat oude patroon, en wat is er blijven liggen?... Gezondheid, liefde, vreugde...Voelde het toen beter, of voelt het nu beter?


Een super interessante en onthullende middag vol ontrafelingen van het oude en nieuwe bewustzijn. 

 

Tijdsduur is van 13:00 tot 16:00

Inloop vanaf 12:00

Entree is vrij, versnaperingen of high tea zijn niet inbegrepen. 

Maximaal aantal deelnemers is 30 personen, vol is vol!


OPMERKING *

Wij gaan weer van start in het nieuwe jaar 2021, wees welkom!


meet & greet bijeenkomsten

Het maximum aantal deelnemers is 30 personen. Iedere deelnemer dient zich apart aan te melden onder het kopje  aanmelden deelname. Ook als u met meerdere personen komt dient u zich allen apart aan te melden onder het kopje aanmelden deelname.  Na aanmelding ontvang u van ons een deelname bevestiging.

aanmelden deelname

De Februari maand kan dit keer het beste worden beschouwd als de geopende grote poort naar het nieuwe. Op deze nieuwe Meet & Greet, zal Monique Held veranderingen en mogelijkheden van de oude en nieuwe spiritueel en gezonde processen uiteen zetten.

 

Monique heeft een Master graad in Reiki, is afgestudeerd in  Holistic Fyto en Aromatherapie, Psychologie, Energetische therapie en heeft meer dan 25 jaar ervaring met intuïtief mediumschap.

 

Onderwerpen zoals body en mind, gezondheid en bewustzijn, gezonde leefstijl, veerkracht en nieuwe richting worden door haar vanuit een geheel ander perspectief belicht en brengen onthullend nieuwe inzichten.

 

De Meet & Greet is een echte aanrader voor iedereen met interesse in een gezonde leefstijl, persoonlijke groei, spiritueel bewustzijn, en hoe intuïtie toe te passen en te vertrouwen in de dagelijkse en gezonde leefstijl.