Fytodor

Stel je eens voor... een manier die lichamelijke klachten en negatieve gevoelens transformeert in balans en een nieuw perspectief op het leven. Een manier die bijdraagt aan een hoger energiepeil en ontspanning van de dieperliggende bewustzijnslagen. Zowel fysiek, mentaal en in het emotioneel welzijn... Het kan!

We zijn gespecialieerd in aromatherapie, intuïtieve energetica en tevens onderlegd in klinische psychologie. We hebben een werkwijze ontwikkeld dat we de Alchemy-Qi Methodiek noemen. Het is gebaseerd op de oorspronkelijke Shamanistische-, Aziatische- en Ayurvedische healing principes. Deze principes hebben de krachtige werking van de universele levensenergie als uitgangspunt. Het doordringen tot - het hart van de oorzaak - is daarbij de kern, en dat geldt ook voor onze werkwijze.

Alchemy-Qi Body Oil

Vanuit vele jaren praktijkervaring hebben we een unieke productenlijn ontwikkeld. We noemen deze productenlijn de Alchemy-Qi Body Oil. Het is mede gebaseerd op de Alchemy-Qi Methodiek en bestaat uit een lijn van 10 krachtige oliën. Deze bevatten zowel wetenschappelijk- alsmede niet wetenschappelijk onderzochte ingrediënten, en zijn zeer zorgvuldig samengesteld op basis van hoogwaardige extracten van planten, kruiden en harsen.

Deze bijzondere composities dragen krachtig bij aan de kwaliteit van leven en zijn heilzaam bij talloze aandoeningen. Fytodor Alchemy-Qi Body Oil kan op ieder gewenst moment worden toegepast. Het is ook aangenaam voor spirituele toepassingen en het heeft een sterk opbeurend, verlichtend en verhelderende werking.

Essentiële kenmerken

•    Fytodor Alchemy-Qi Body Oil is 100% natuurlijk
•    Bevat tientallen, zeer hoogwaardige fytonutriënten
•    Heilzaam bij fysieke-, mentale- en emotionele aandoeningen
•    Het is ook uitermate geschikt voor vegetariërs en veganisten
•    Biedt een uitstekende aanvulling voor de spirituele toepassing