meet & greet

Vanuit Fytodor organiseren we regelmatig Meet & Greet bijeenkomsten. Onder het genot van een heerlijke high tea bespreken we onderwerpen op het gebied van natuurlijke gezondheid voor Body & Mind.

 

Daarbij wordt informatie verstrekt en heldere uitleg gegeven over hoe je anderen en jezelf met de natuurlijke producten van Fytodor kunt ondersteunen. Deze onderwerpen beslaan tevens een breed spectrum van spirituele, mentale en emotionele aspecten. De doelstelling is om inzicht te verkrijgen ter bevordering van persoonlijk welzijn.


Meet & Greet bijeenkomsten zijn toegankelijk en uitermate geschikt voor mensen die meer willen weten over natuurgeneeswijzen en natuurlijke gezondheidsondersteuning, dit praktiseren of hiermee van start gaan. Wij bieden een rustige en veilige plek, waarin vrij gecommuniceerd kan worden op een vriendelijke, respectvolle en leuke wijze. Deelname kan bijdragen in verheldering van jouw persoonlijke omstandigheden. Evenals  wat te doen of mogelijk te laten, om de eigen doelen te kunnen realiseren.