Fytodor Healing Power

Stel je eens voor; een manier die lichamelijke klachten en negatieve gevoelens omzet in balans en nieuw perspectief op het leven. Een manier die bijdraagt aan fysiek, mentaal en emotioneel welzijn. Het kan!

Leren door te ervaren is de enige echte manier om tot inzichten en gewenste transformatie te komen. Bij fytodor zijn we ruim 25 jaar gespecialiseerd in intuïtieve energetica, reiki, aromatherapie, en klinische psychologie. En al jaren ontmoeten we mensen die vele wegen voor inzicht en kennis op allerlei gebieden hebben bewandeld. En nog steeds op weg zijn naar dat bijzondere 'iets'... Dat 'iets' is meestal hetgeen wat niet buiten de eigen persoon te vinden is. En ook niet zomaar voor het oprapen ligt in de zogeheten eenheid. Maar wat dan wel...

"Kennis en inzicht in intuïtie is het eerste en belangrijkste begin.

Alles wat daarna komt, ligt besloten in het oneindige"

Fytodor is afgeleid van het woord fyto, beter bekend als de kennis en leer van het majestueuze en mysterieuze plantenrijk. Voor ons staat fytodor voor de toegang die ons inzicht verschaft tot deze kennis, de natuurwetten en de universele bron van intuïtie. Vanuit onze kennis en intuïtie geven we inzicht in wat de kracht van intuïtie werkelijk is en waar het voor bedoeld is. Evenals het oneindige brede perspectief van de universele bron van intuïtie. Op de zaak, in leiderschap, opvoedkundig of zomaar voor de kunst van het inzicht en de kennis… Het werkt, ook voor jou!

Fytodor Consulten

Onze intuïtieve consulten zijn gericht op de persoonlijke transformatie, en dragen bij aan inzicht en visie. Verhogen van de kwaliteit van leven is waarop we zijn ingesteld voor het fysieke, mentale en emotionele niveau van welzijn. Met onze jarenlange kennis van intuïtieve energetica, aromatherapie, reiki en klinische psychologie, passen wij in onze consulten datgene toe wat nodig is. Onze aanpak is flexibel en resoluut met de vastberadenheid om ‘het hart van de oorzaak’ vlot inzichtelijk te maken.
Consult: € 250,- per uur. Twaalf consulten op jaarbasis: € 2.750,-  

"Healing is niet iets van buitenaf, maar van binnenuit. Het is iets...
voor lichaam en geest"

Fytodor Healing Power Oil

Deze krachtig ondersteunende massage composities zijn gebaseerd op de doelgerichte Alchemy-Qi techniek. Deze methode is afkomstig uit de Shamanistische, Aziatische en Ayurvedische healing principes, waarbij doordringen tot "het hart van de oorzaak" de hoofdzaak is. Deze bijzondere massage composities dragen krachtig bij aan de kwaliteit van leven, zijn heilzaam voor een harmonieus evenwicht en kunnen op ieder gewenst moment worden toegepast. Deze composities zijn ook zeer aangenaam voor spirituele toepassingen en hebben een sterk opbeurend, verlichtend en verhelderende werking. Volgens aangereikt advies en indien gewenst, kan fytodor healing power oil worden ingezet en meegegeven voor thuisgebruik.

"Qi; gericht vanuit de beweging, ademhaling en meditatie, bevordert

gezondheid en welzijn"

Essentiële kenmerken

•    Deze massage composities zijn 100% natuurlijk, biologisch en dierproefvrij
•    Deze composities bevatten hoogwaardige essentiële oliën en extracten
•    De composities zijn van heilzame toepassing bij emotionele disbalans
•    Deze composities zijn een uitstekende aanvulling voor de spirituele toepassing
•    Deze massage composities zijn ook uitermate geschikt voor vegetariërs en veganisten

Cyclus I

Op basis van lidmaatschap kan worden aangemeld voor onze doorlopende ontwikkelingsweg. Cyclus I omvat de ontwikkeling voor de innerlijke en intuïtieve vermogens.

Voorwaarden

Ieder consult bezoek is uitsluitend volgens afspraak, en kan via het contactformulier worden aangevraagd. Bij jaarconsulten geldt een afspraak van 1 x per maand. De kosten van consulten dienen vooraf te zijn voldaan. Bij jaarconsulten kan op aanvraag in twee termijnen worden voldaan. Een consult duurt gemiddeld een uur, en vindt plaats in geklede toestand zonder enige vorm van fysieke toepassing. Ieder consult kan desgewenst en indien mogelijk, per kwartier worden verlengd en verrekend gedurende het consult.

Consulten zijn exclusief geadviseerde fytodor healing power oil producten, en dienen tenzij anders afgestemd, separaat te worden voldaan. Behandelingen en richtlijnen van uw arts zijn maatgevend en moet u vooraf melden. Het verzetten of annuleren van een afspraak dient tenminste 24 uur voorafgaand de afspraak te zijn gedaan. Verlate veranderingen of annuleringen worden volledig in rekening gebracht. Ieder consult is privé en persoonsgebonden. Derden worden dan ook geacht op geen enkele wijze deel te nemen aan het consult, tenzij daartoe in voorafgaand overleg mee is ingestemd.

Contactformulier