Consulten

Mijn intuïtieve consulten zijn gericht op de persoonlijke transformatie, en dragen bij aan inzicht en visie. Verhogen van de kwaliteit van leven is waarop ik ben ingesteld, zowel op fysiek- en mentaal niveau, en in het emotioneel welzijn. In mijn meer dan 25 jaren ervaring met intuïtieve energetica, aromatherapie en klinische psychologie pas ik in mijn consulten datgene toe waar het nodig is. Mijn flexibele en resolute aanpak, evenals de vastberadenheid om - het hart van de oorzaak - vlot op te speuren, behoren dan ook tot mijn sleutels van succesvolle consulten!

  • Consulten per uur € 150,-
  • Behandeltraject vanaf 5 consulten per uur  € 130,-

Voorwaarden

Een consult duurt gemiddeld een uur. De kosten van consulten dienen vooraf te zijn voldaan. Behandeltrajecten kunnen ook in meerdere termijnen worden voldaan. Het verzetten of annuleren van een afspraak dient tenminste 24 uur voorafgaand de afspraak te zijn gedaan. Verlate veranderingen of annuleringen van consulten worden volledig in rekening gebracht. Ieder consult is persoonlijk en persoonsgebonden, derden worden dan ook geacht in de wachtruimte plaats te nemen.

Klantenservice

Vanuit hygiënisch oogpunt kunnen producten van Fytodor helaas niet worden geretourneerd. Indien er onverhoopt een ander product dan het bestelde product aan u is geleverd, dan kunt u het volgende doen: retourneren binnen 8 dagen na ontvangst in de originele en onaangebroken verpakking. U dient hiervoor het contactformulier volledig in te vullen, inclusief een kopie van de aankoop, ontvangst verzendbewijs en originele bestelnummer of artikel code. U ontvangt na retournering het juiste exemplaar van uw bestelling en de verzendkosten worden aan u overgemaakt. Wij streven naar een optimale klanttevredenheid. Voor een vlotte en goede afhandeling dient u de levering echter wel vooraf samen met de bezorger te hebben gecontroleerd. - GAAT NAAR OLIE