Consulten

Bij Fytodor begeven we ons op het gebied van aromatherapie, intuïtieve energetica en klinische psychologie. Met ruim 25 jaar kennis en ervaring beoefenen we een vrije stijl van holistisch coachen. Daarin zijn we pragmatisch ingesteld en resultaatgericht. Onze werkwijze draagt bij aan een persoonlijke transformatie, aan inzicht en visie.

Het verhoogt daarmee de kwaliteit van leven, zowel op fysiek- en mentaal niveau, en in het emotioneel welzijn. De flexibele en resolute aanpak, evenals onze vastberadenheid om - het hart van de oorzaak -  vlot op te speuren, behoren tot de sleutels van een succesvolle behandeling!

  • Consulten per uur € 150,-
  • Behandeltraject vanaf 5 consulten per uur  € 120,-

Voorwaarden

Onze consulten duren gemiddeld een uur. De kosten van een consult dienen vooraf te zijn voldaan. Behandeltrajecten kunnen ook in meerdere termijnen worden overgemaakt. Voor het verzetten of afmelden van een afspraak dient u tenminste 24 uur voorafgaand te annuleren. Ingeval te laat wordt geannuleerd zal het bedrag van het consult niet kunnen worden teruggeboekt.

Klantenservice

Vanuit hygiënisch oogpunt kunnen producten van Fytodor helaas niet worden geretourneerd. Indien er onverhoopt een ander product dan het bestelde product aan u is geleverd,dan kunt u het volgende doen: retourneren binnen 8 dagen na ontvangst in de originele en onaangebroken verpakking. U dient hiervoor het contactformulier volledig in te vullen, inclusief een kopie van de aankoop, ontvangst verzendbewijs en originele bestelnummer of artikel code. U ontvangt na retournering het juiste exemplaar van uw bestelling en de verzendkosten worden aan u overgemaakt. Wij streven naar een optimale klanttevredenheid. Voor een vlotte en goede afhandeling dient u de levering echter wel vooraf samen met de bezorger te hebben gecontroleerd.