fytodor alchemy-qi

Fytodor Alchemy-Qi

Fytodor Alchemy-Qi is ontwikkeld door Fytodor met kennis van meer dan 25 jaar praktijkervaring. Dit is gebaseerd op wetenschappelijk- en niet wetenschappelijk onderzoek. De therapeutische remedies bevatten concentraties van een hoge trillingsfrequentie. Dit heeft op subtiele wijze een krachtige werking tot gevolg. Het stimuleert de helderheid van geest en bevordert emotioneel welzijn.

 

De therapeutische remedies zijn gebaseerd op oude methodieken van indianen, de ayurvedische visie en natuurlijke patronen van Qi. Daarbij wordt genezing niet beschouwd als 'iets' wat van buitenaf het lichaam en de geest beheerst. Maar als 'iets' dat van binnenuit werkt. Deze remedies zijn zorgvuldig samengesteld op basis van hoogwaardige extracten van planten, kruiden en harsen.

 

De holistische coaching en therapie zijn gericht op de lichamelijke, geestelijke en spirituele dynamiek. Het omvat één geheel en komt voort uit een breed spectrum van kosmische waarden; het vrouwelijke yin en mannelijke yang, tal van natuurelementen en een brede diversiteit van menstypen. In dit principe kan genezing, kracht en beheersing worden aangewakkerd en opgeheven.