Fytodor REMEDIES

Fytodor Alchemy-Qi

Fytodor remedies zijn ontwikkeld volgens de traditionele Alchemy-Qi receptuur, en zijn zowel  wetenschappelijk- en niet wetenschappelijk onderzocht. Deze therapeutische remedies bevatten concentraties van een hoge trillingsfrequentie, welke op subtiele wijze een krachtige werking tot gevolg heeft. Het stimuleert helderheid van geest en bevordert emotioneel- en fysiek welzijn.

 

De remedies zijn gebaseerd op de eeuwenoude methodieken van Indianen, de Ayurvedische visie en het Aziatische Qi concept. Daarbij wordt genezing niet beschouwd als 'iets' wat van buitenaf het lichaam en de geest beheerst. Maar als 'iets' dat van binnenuit werkt. Deze remedies zijn met kennis van meer dan 25 jaar praktijkervaring, zorgvuldig samengesteld op basis van hoogwaardige extracten van planten, kruiden en harsen.  

 

Fytodor remedies zijn gericht op de lichamelijke, geestelijke en spirituele dynamiek. Het omvat één geheel en komt voort uit een breed spectrum van kosmische waarden; het vrouwelijke yin en mannelijke yang en tal van natuurelementen voor een brede diversiteit van menstypen. Met dit principe kan genezing, kracht en beheersing worden aangewakkerd en opgeheven.